Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çanta aldığını görmek

Rüyada birinden çanta aldığını görmek

Rüyada birinden çanta aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada birinden çanta aldığını gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çanta aldığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına işarettir.

Rüyada mavi çanta aldığını görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada çanta satın aldığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, adının her yerde geçeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çanta aldığını görmek kötü günler görüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments