Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlerden kaçmak

Rüyada askerlerden kaçmak

Rüyada askerlerden kaçmak büyük maddi kayıp verileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, işlerini boşvereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerlerden kaçmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada yabancı askerden kaçmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yoğun duygular yaşayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerlikten kaçmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden kaçmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada askerlerden kaçmak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni yerler göreceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada felaketten kaçmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kaçmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada evli biriyle kaçmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments