Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden kaçmak

Rüyada askerden kaçmak

Rüyada askerden kaçmak bir anda atılıma geçeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bereketli yağmurlara, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada askerlikten kaçmak düşmanlarımızı alt etmeye, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada askerlerden kaçmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı askerden kaçmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada askerden kaçmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada boğaza kıl kaçmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşından kaçmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip kaçmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments