Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz ayakkabı görmek

Rüyada mavi beyaz ayakkabı görmek

Rüyada mavi beyaz ayakkabı görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, onu darda bırakmayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi beyaz ayakkabı görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada mavi ayakkabı hediye almak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek çok eğleneceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak çalışkan bir kişi olunacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ayakkabı görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments