Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gururlu bir hayat süreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, özlem gidereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada mavi beyaz ayakkabı görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ayakkabı almak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok kötü hissedileceğine, arzuların yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kendi patronu olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet eder.

Rüyada mavi erkek ayakkabısı görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, parasının azalacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments