Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ayakkabı satın almak

Rüyada mavi ayakkabı satın almak

Rüyada mavi ayakkabı satın almak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak kötülüklerden uzak kalacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi elbise satın almak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada mavi çanta satın almak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazançlı işlere girileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi havlu satın almak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek satın almak yüzünün hep güleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi araba satın almak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Rüyada eski ayakkabı satın almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı ayakkabı satın almak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, şifa edineceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments