Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balık yemek

Rüyada mavi balık yemek

Rüyada mavi balık yemek kalıcı başarıyı yakalayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, insanları sakinleştireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi balık yemek gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada mavi balık yemek hayal kırıklığı yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi büyük balık görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kazancının eksileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yunus balığı görmek başa iş açacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Rüyada mavi balık tutmak yokluk çekeceğine, sermaye elde edeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli balık görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumda mavi balık görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ticaretinin gelişeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada mavi balık almak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Rüyada uçan mavi balık görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments