Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balık almak

Rüyada mavi balık almak

Rüyada mavi balık almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balık almak gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Rüyada mavi büyük balık görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan mavi balık görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi balık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi balık yemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumda mavi balık görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balık almak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi balık tutmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk balık görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments