Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada matkap ucu görmek

Rüyada matkap ucu görmek

Rüyada matkap ucu görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada matkap ucu gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada matkap ucu görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dayanışma içinde kalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada matkap görmek emeğinden hayır göreceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada matkap kullanmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulur.

Rüyada matkapla duvar delmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada matkap sesi duymak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yunus balığının uçtuğunu görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments