Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maske yapmak

Rüyada maske yapmak

Rüyada maske yapmak iş hayatında çok zarar edileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada maske yapmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada maske yapmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze maske yapmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne maske yapmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kil maskesi yapmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüz maskesi yapmak sağlık içinde yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cilt maskesi görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada maske taktığını görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada gaz maskesi görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments