Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masadan kalkmak

Rüyada masadan kalkmak

Rüyada masadan kalkmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gönül kapılarını açacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada masadan kalkmak gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada masadan kalkmak yokluğa düşeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada bağırarak kalkmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalettir.

Rüyada yere düşüp kalkmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kabirden kalkmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp sonra kalkmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, borcunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments