Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp sonra kalkmak

Rüyada düşüp sonra kalkmak

Rüyada düşüp sonra kalkmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yeni şeyler deneneceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada düşüp sonra kalkmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada düştükten sonra kalkmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada düşüp sonra kalkmak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere düşüp kalkmak önemli kişi haline geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalettir.

Rüyada düşüp tekrar kalkmak büyük atılımlar yapacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada düşüp kalkmak başarılarının katlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada düşüp hemen kalkmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments