Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada yazı yazmak

Rüyada masada yazı yazmak

Rüyada masada yazı yazmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunların tamamen biteceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masada yazı yazmak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada masada yazı yazmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işarettir.

Rüyada masada oturan adam görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, özlem gidereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir masada oturmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak insanlara yol göstereceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada masada konuşmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada masada yemek görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada masada çay içmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments