Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada yemek görmek

Rüyada masada yemek görmek

Rüyada masada yemek görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Rüyada masada yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada masada yemek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada masada oturup yemek yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, büyük bir gelir toplayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masada yemek görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada masada yemek yemek uğradığı zararın telafi edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir masada yemek yemek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Rüyada bir masada yemek yemek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments