Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle aynı masada oturmak

Rüyada biriyle aynı masada oturmak

Rüyada biriyle aynı masada oturmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sağlığından olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada aynı masada yemek yemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, huzurun bozulacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık masada oturmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir masada oturmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments