Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir masada oturmak

Rüyada beyaz bir masada oturmak

Rüyada beyaz bir masada oturmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bir masada oturmak gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Rüyada beyaz masada oturmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir masada oturmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada işyerinde masada oturmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına inanılır.

Rüyada kalabalık masada oturmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada başbakanla masada oturmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments