Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada konuşmak

Rüyada masada konuşmak

Rüyada masada konuşmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada masada konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada masada konuşmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada masada yemek yemek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir masada oturmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde masada oturmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada aynı masada yemek yemek şanssızlık yaşanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Rüyada masada mum görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir masada yemek yemek galibiyetlerinin artacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Rüyada masada oturup sohbet etmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments