Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada yatmak

Rüyada masada yatmak

Rüyada masada yatmak iyi geçineceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, geçim derdine düşeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada masada yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada masada yatmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz masada oturmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına inanılır.

Rüyada ölüyle masada oturmak çok büyük kazanç sağlanacağına, her zaman çok mutlu olacağına, kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, dinine bağlı kalacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak anne babaya müjde verileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada masada para görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada büyük masada oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments