Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa hazırlamak

Rüyada masa hazırlamak

Rüyada masa hazırlamak her konuda şansın yaver gideceğine, iş hayatında saygı göreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, işlerin artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada masa hazırlamak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada masa hazırlamak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek masası hazırlamak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada yemekler hazırlamak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi hazırlamak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada damat bohçası hazırlamak geride bırakacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek hazırladığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments