Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul ve lahana görmek

Rüyada marul ve lahana görmek

Rüyada marul ve lahana görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sermayesini kaybedeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada marul ve lahana gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada lahana ve marul görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada lahana marul görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, kıtlığın meydana geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul ve lahana görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine yorulur.

Rüyada tavşana marul yedirmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil marul görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz marul görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul topladığını görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada marul dikmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments