Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul topladığını görmek

Rüyada marul topladığını görmek

Rüyada marul topladığını görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, evlatlarından memnun olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, az çalışarak çok gezeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada marul topladığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada marul toplamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul topladığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada marul toplamak mal kaybına uğrayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden marul toplamak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya marul dikmek ün salacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet eder.

Rüyada marul koparmak sorunların artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulur.

Rüyada marul istemek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments