Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı aldığını görmek

Rüyada mantı aldığını görmek

Rüyada mantı aldığını görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, dolandırılacağına işarettir.

Rüyada mantı aldığını gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Rüyada mantı aldığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantı yemeği görmek zorluklarını aşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Rüyada mantı pişirmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada mantı piştiğini görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Rüyada mantı yedirmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işarettir.

Rüyada tabakta mantı görmek duaların kabul göreceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mantı istemek donanımlı kılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı yemek görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments