Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mankenlik yapmak

Rüyada mankenlik yapmak

Rüyada mankenlik yapmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada mankenlik yapmak gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada mankenlik yapmak zor durumda bırakacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek yollarının açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada manken görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, alım gücünün artacağına delalettir.

Rüyada plastik manken görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada kendini manken olarak görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Rüyada vitrin manken görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada manken olduğunu görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manken gibi yürümek mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments