Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manken gibi yürümek

Rüyada manken gibi yürümek

Rüyada manken gibi yürümek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, günahlara, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada manken gibi yürümek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada manken gibi yürümek günah işlemeyi terk edeceğine, çok başarılı olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada manken gibi olmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada manken görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada vitrin mankeni görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek manken görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada mankenlik yapmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vitrin manken görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments