Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manken görmek

Rüyada manken görmek

Rüyada manken görmek sorunlarının günden güne artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manken gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada ünlü manken görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada manken olmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada manken olduğunu görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada plastik manken görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada manken gibi olmak parasal kaygılardan kurtulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir manken görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments