Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Rüyada manken üzerinde gelinlik görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada vitrin manken görmek dünya malına kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada plastik manken görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada manken gibi olmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kendini manken olarak görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada manken olmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek manken görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments