Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manken olduğunu görmek

Rüyada manken olduğunu görmek

Rüyada manken olduğunu görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, yüksek bir makamı olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada manken olduğunu gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada mankenlik yapmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ünlü manken görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vitrin manken görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada plastik manken görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, enerjisini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini manken görmek kişisel problemlerini çözeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek kalbinin küt küt edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir manken görmek küs arkadaşların barışacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments