Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri üniformalı birini görmek

Rüyada askeri üniformalı birini görmek

Rüyada askeri üniformalı birini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada askeri üniformalı birini gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada askeri üniforma giymek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada askeri üniformalı birini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada üniformalı asker olmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniformasız polis görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada birini üniformalı görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini üniformalı görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş üniforması giymek kötü halinden eser kalmayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, afiyete ereceğine delalet eder.

Rüyada lise üniforması giymek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments