Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş üniforması giymek

Rüyada iş üniforması giymek

Rüyada iş üniforması giymek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada iş üniforması giymek gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iş üniforması giymek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek haksızlıklara maruz kalınacağına, birçok dertle muhatap olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri üniforma giymek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hak yolunu bulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek güzelliklere rast gelineceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulur.

Rüyada yeşil üniforma giymek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı üniforma giymek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Rüyada polis üniforma giymek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada deniz üniforması giymek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments