Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini üniformalı görmek

Rüyada birini üniformalı görmek

Rüyada birini üniformalı görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, gitmediği yerlere gideceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Rüyada birini üniformalı gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada askeri üniformalı birini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini üniformalı görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada üniforma görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, dirliğin bozulabileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalettir.

Rüyada polis üniforması giymek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Rüyada üniformalı polis görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada üniformalı askerler görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments