Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniformalı asker olmak

Rüyada üniformalı asker olmak

Rüyada üniformalı asker olmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yenileceğine, şifa bulacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada üniformalı asker olmak gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz üniformalı asker görmek güvensizlik duymaya, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniformalı asker görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi üniformalı asker görmek yeni bir sayfa açacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniformalı asker olmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada üniformalı askerler görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalettir.

Rüyada polis üniforması giymek günden güne sorunlarının artacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments