Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal edinmek

Rüyada mal edinmek

Rüyada mal edinmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işarettir.

Rüyada mal edinmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada mal edinmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek evlat edinmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evlatlık edinmek borçların biteceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlat edindiğini görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgili edinmek ihanet dolu bir işe girileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada düşman edinmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evlat edindiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments