Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri top görmek

Rüyada askeri top görmek

Rüyada askeri top görmek çok büyük bir işe girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri top gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada askeri top görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada askeri ordu görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada askeri ziyaret etmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada askeri bot giymek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada askeri geçit görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada askeri bölgeye girmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments