Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam odasına girmek

Rüyada makam odasına girmek

Rüyada makam odasına girmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada makam odasına girmek gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada makam odasına girmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada makam odası görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada makam sahibi olmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalettir.

Rüyada makam görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek makamda görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada makama oturmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada üst makam görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kazancın günden güne artacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Rüyada siyah makam arabası görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments