Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam görmek

Rüyada makam görmek

Rüyada makam görmek üzüleceğine, ağlayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, keyfin bozulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada makam gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada makam sahibi insan görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, esenliğe kavuşulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada makamlı kuran okumak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Rüyada makam arabası görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet etmektedir.

Rüyada makam odası görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makam sahibi birini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada makam sahibi olmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada makam aracına binmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments