Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam odası görmek

Rüyada makam odası görmek

Rüyada makam odası görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, bekar ise evleneceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada makam odası gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada makam odası görmek ruhuna hayrat yapılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada makam odasına girmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı makamlı okumak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, terfi edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ibrahim makamını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek makamdan birini görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada makam sahibi olduğunu görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, güçten düşeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada makam sahibi olmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments