Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst makam görmek

Rüyada üst makam görmek

Rüyada üst makam görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayallerine ulaşacağına, herkesten ileriye gideceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada üst makam gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada üst makamdan birini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Rüyada üst makam görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek makamlı birini görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Rüyada makam odasına girmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada makama yükselmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Rüyada makama oturmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makam masası görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments