Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah makam arabası görmek

Rüyada siyah makam arabası görmek

Rüyada siyah makam arabası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah makam arabası gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada siyah makam arabası görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada makam arabası görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada makam arabasına binmek sıkıntıların azalacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makam sahibi insan görmek güç kaybedeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada makamlı birini görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek makamlı birini görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada makam masası görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments