Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mahkemede görmek

Rüyada kendini mahkemede görmek

Rüyada kendini mahkemede görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, mali krize gireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kendini mahkemede gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada mahkemeye çıktığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahkemeye geç kalmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahkemeyi kaybetmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada kendini mahkemede görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Rüyada mahkemeden beraat etmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkeme kaybetmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu mahkemede görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkeme olmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments