Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek

Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek

Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, pek az kazanç getireceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulur.

Rüyada kendini mahkeme salonunda gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada mahkeme salonu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok para kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Rüyada mahkeme salonunda olmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, başarıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada spor salonuna gitmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı spor salonu görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yanlış işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada salon bitkisi görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada kuaför salonu açmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada boş bir salon görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments