Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemeyi kaybetmek

Rüyada mahkemeyi kaybetmek

Rüyada mahkemeyi kaybetmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkemeyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada mahkemeyi kaybetmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkeme kaybetmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada mahkemede serbest kalmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, asık yüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada mahkemede bulunmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Rüyada mahkemede sanık olmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mahkemeyi kaybettiğini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede beraat etmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada mahkeme olmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments