Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahallede yangın görmek

Rüyada mahallede yangın görmek

Rüyada mahallede yangın görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni siparişler alacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada mahallede yangın gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada mahallede yangın görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Rüyada mahalle yangını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada eski mahalleyi görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalettir.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada eski mahallemi görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine inanılır.

Rüyada karanlık mahalle görmek gönlünün ferahlayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments