Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek para kazanmaya başlayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yeni bir ortama girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada bir mağazada çalıştığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise mağazasına gitmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, mal mülk sahibi olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulur.

Rüyada yeni açılan mağaza görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mağaza dolaşmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada mağaza vitrini görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini mağazada görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada mağaza sahibi olmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments