Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza işletmek

Rüyada mağaza işletmek

Rüyada mağaza işletmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mağaza işletmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada mağaza işletmek zorlukların biteceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada fırın işletmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada ekmek fırını işletmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, işlerine yeni işler katacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kahvehane işletmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada büfe işletmek iyi geçineceğine, elinin bollaşacağına, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada işletme müdürünü görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada market işletmek ana baba duası alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamam işletmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments