Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağazada kıyafet almak

Rüyada mağazada kıyafet almak

Rüyada mağazada kıyafet almak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazada kıyafet almak gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada mağazada kıyafet almak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet mağazası görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada giyim mağazası görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, asla harama bulaşmayacağına, rütbesinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mağaza temizlemek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Rüyada alışveriş mağazası görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, borcunun çok olacağına yorulur.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada giysi mağazası görmek üzüntülerinden kurtulacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments