Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık mağara görmek

Rüyada aydınlık mağara görmek

Rüyada aydınlık mağara görmek hile ile mal elde edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, aksiliklerin son bulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık mağara gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada aydınlık mağara görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek umutlarının boşa çıkmayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünün aydınlandığını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur aydınlık görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada aydın ismini görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet eder.

Rüyada aydınlık ev görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, küslerin barışacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünü aydınlık görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments