Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni yağ görmek

Rüyada madeni yağ görmek

Rüyada madeni yağ görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada madeni yağ gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Rüyada madeni yağ görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada bor madeni görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yerden madeni para toplamak hasret giderileceğine, bekârlığına da veda edeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak hayallere kavuşulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük madeni para görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Rüyada birinden madeni para almak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın madeni bulmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tuz madeni görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments