Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuduğu liseyi görmek

Rüyada okuduğu liseyi görmek

Rüyada okuduğu liseyi görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntı yükleneceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okuduğu liseyi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada okuduğu liseyi görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada lise okumak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, tüm özlemini gidereceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalettir.

Rüyada tekrar lise okumak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada iyi bir lise görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lise üniforması giymek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada lise yıllarını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fen lisesini görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments