Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise öğretmenini görmek

Rüyada lise öğretmenini görmek

Rüyada lise öğretmenini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada lise öğretmenini gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada lise öğretmenini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Rüyada tekrar liseye gitmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada lise forması giymek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada lise üniforması giymek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise okumak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada liseyi kazanmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments