Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin kaçtığını görmek

Rüyada askerin kaçtığını görmek

Rüyada askerin kaçtığını görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerin kaçtığını gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada askerin kaçtığını görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada askeri helikopter görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada askeri okula girmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek kişinin isteklerine nail olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada japon askeri görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada askeri otobüs görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada askerin yardım ettiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kırgınlık yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada askeri birlik görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments